Skip to content

SHOWCASE

Laat je inspireren door bestaand werk in verschillende stijlen en vertel ons wat we voor je kunnen doen. Je kunt ook genieten van casestudy’s en persoonlijke verhalen van onze klanten, en opties voor diversen pakketten vergelijken om je nieuwe geluid te creëren.

KLAAR VOOR DE “POD”START?

Goed idee. Met een podcast bereik je op een persoonlijke manier je doelgroep. Zo leren ze je kennen en onderscheid je jezelf en/of jouw organisatie door te laten horen wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Daarnaast werk je aan naamsbekendheid.

ONDERSCHEIDEND

Het opnemen van een podcast kan heel simpel maar wil je onderscheidend zijn en die extra “kick” meegeven dan vereist dat meer aandacht. Goede microfoons, een professionele mengtafel en software maken je podcast echt kraakhelder. Pakkende jingles en voice-overs in combinatie met strakke editing zorgen voor professionele opnames. In onze hoogwaardige studio kan je in verschillende opstellingen, corona proof, de opnames komen maken. Door middel van onze mobiele set kan dit zelfs op locatie.

VORMGEVING PODCAST & SOCIAL MEDIA

STUDIO2/RST AUDIO IS GESPECIALISEERD IN OP MAAT ONTWERPEN VAN AUDIO IMAGING We zijn niet alleen een audioproductiebedrijf, we zijn een vertrouwde partner die voortdurend invloed heeft op de toekomst van krachtige branding en imaging. Onze ervaring betreft de productie van uitstekende jingles, creatieve commercials, professionele voice-overs en aanverwante producten en diensten voor de broadcast industrie.cLuister en huiver.

STEMMEN

Perfecte voice-overs. Prettige tarieven. Een Nederlandse voice over gezocht voor jouw bedrijfsfilm? RST heeft professionele voice-overs met zeer concurrerende voice over tarieven. Probeer het ook!

IK WIL WEL EEN STAPJE VERDER